Συνελήφθη ο δολοφόνος του Ελληνοαυστραλού

Συνεληφθη ο βουλγαροτουρκικής καταγωγής δολοφόνος του 47χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έπεσε νεκρός από σφαίρες στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, μετά το φόνο κρύφτηκε σε σπίτι στην Αττική, αλλά πέντε μήνες μετά το φόνο, εντοπίσθηκε.

Το θύμα φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 αλλά και σε απόπειρα δολοφονίας το 2009 στην Αυστραλία. Το 2010 φέρεται να είχε συμπλακεί σε κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου με έναν πρώην συνεταίρο του από τον Λίβανο

Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας θυμιζε φρούριο ενώ ο 47χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές, μοτοσικλέτες. Τα τελευταία χρόνια φέρεται να ασχολείται πλέον μόνον με εταιρείες παροχής καθαριότητας και με security

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου ο Γιάννης Μακρής έφυγε από το σπίτι του και επιβιβάσθηκε στο Smart αυτοκίνητό του για να πάει μάλλον στην εταιρεία security που θα εγκαινίαζε εκείνες τις ημέρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκεί τον πυροβόλησε τέσσερις φορές ένας άνδρας που καταγράφηκε από κάμερες και ο οποίος -όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές ήταν «πληρωμένος δολοφόνος» που εκτελούσε «συμβόλαιο». Η Αστυνομία θεωρούσε ότι ο φόνος σχετιζόταν με το σκοτεινό παρελθόν του θύματος στην Αυστραλία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here