Συνελήφθη ο πατέρας για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του

Επεσε η αυλαία στην » εξαφάνιση » του 4χρονου κοριτσιού και το τέλος ειναι ανατριχιαστικό. Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την αποκάλυψη ότι  το κοριτσάκι το σκότωσε  ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος στη συνέχεια εξαφάνισε με φρικτό τρόπο το πτώμα της μικρής.

Εναντίον του 27χρονου πατέρα της μικρής Αννυς,  ο οποίος περιγράφεται  από την αστυνομία ως χρήστης ναρκωτικών,  ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και  περιύβριση νεκρού  ενώ δίωξη ασκήθηκε και εναντίον της μητέρας για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Αντί άλλων περιγραφών από την ομολογία του πατέρα που κρατείται στη ΓΑΔΑ,   το press publica.gr παραθέτει αυτούσιο το κείμενο  που ανέβασε στην ιστοσελίδα του το » Χαμόγελο του παιδιού», το οποίο κινητοποιήθηκε  αμέσως μετά την εξαφάνιση της μικρής.

Γράφει το Χαμόγελο σε ανακοίνωση:

«Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.

Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της μικρής Άννυ προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνούσαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας να δηλώσουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για το παιδί».

Η Ομάδα του Χαμόγελου ανήρτησε και αυτό το μήνυμα που συγκλονίζει:

» Ολοι νοιάστηκαν για σένα. Ολοι αγωνιούσαν για σένα. Αλλά σου πήραν άδικα τη ζωή».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here