Συνεχίζει με Στραματσόνι και τη νέα περίοδο, ψάχνει τεχνικό διευθυντή

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται και επίσημα ο Παναθηναϊκός κατόπιν απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει στο «τριφύλλι» και σκοπός είναι η χρονιά να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Γι’αυτό το λόγο λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έλαβε δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η μία είναι η προαναφερθείσα και η άλλη το να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι.

Όσον αφορά την αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή, ο πρόεδρος των «πρασίνων» αναζητά κάποιον από το εξωτερικό, ο οποίος θα διαθέτει μεγάλη και έντονη προσωπικότητα και πάνω απ’όλα θα έχει μεγάλο δίκτυο στην ποδοσφαιρκή πιάτσα. Ως καθήκον του θα είναι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα ξεκινήσει να το χτίσει από το μηδέν σε κάθε του παρακλάδι. Ανάμεσα στα ονόματα για τη θέση του υποψηφίου και που πληρεί και όλα τα παραπάνω, είναι και ο πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Παρ’όλα αυτά, η περίπτωση του παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, ενώ δεν είναι και ο μόνος στα υπόψιν της διοίκησης.

Στο κομμάτι που αφορά την τεχνική ηγεσία και την παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Γιάννης Αλαφούζος τον στηρίζει, θέλει να του δείξει πως χαίρει της εμπιστοσύνης του και θα συνεργάζονται και μετά το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ιταλού εκπνέει σε λίγους μήνες και γι’αυτό πρέπει οι όποιες κινήσεις να γίνουν άμεσα. Ο Αλαφούζος, στις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Στραματσόνι για την χρήση της οψιόν του και κατ’επέκταση και ανανέωση του συμβολαίου του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here