Συνέδριο Δημοκρατικών: Συγγνώμη σε Σάντερς για τα e-mails-Ερευνα από FBI για διαρροή

Με ένταση, αναταραχή και μια συγνώμη προς τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπέρνι Σάντερς και τους υποστηρικτές του, από την Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος για τα e-mails που έδειχναν μεροληψία και υπονόμευσή του έναντι της Χίλαρι Κλίντον, ξεκίνησε το Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Την ίδια στιγμή το FBI ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει έρευνα για τo χακάρισμα και την διαρροή των 19.000 mails από τον server της Εθνικής εκλογικής επιτροπής, που καταγράφουν εχθρότητα των στελεχών του κόμματος απέναντι στον προοδευτικό, σοσιαλδημοκράτη γερουσιαστή του Βερμόντ και μιά ώθηση προς την συστημική Χίλαρι Κλίντον.

Εκ μέρους όλων στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, θέλουμε να προσφέρουμε μιά βαθιά και αληθινή συγνώμη στον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, τους υποστηρικτές του και όλο το Δημορατικό Κόμμα για τις αδικαιολόγητες παρατηρήσεις που αναφέρονται στα mails, αναφέρεται σε επίσημη δήλωση του κόμματος. Για το θέμα αυτό έχει ήδη παραιτηθεί η από την προεδρία της Εθνικής εκλογικής επιτροπή η Debbie Wasserman Schultz.

Αυτά τα σχόλια στα mails, δεν απηχούν τις αρχές του Δημοκρατικού Κόμματος όυτε την σταθερή προσήλωσή μας στην ουδετερότητα, κατά τη διάρκεια της προκριματικής διαδικασίας, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το κόμμα δεν θα ανεχθεί γλώσσα ασέβειας για τους υποψηφίους μας και θα λάβει όλα τα αναγκαία έτρα ώστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί ξανά, καταλήγει η ανακοίνωση, που έγινε με σκοπό να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα, μετά την αποκάλυψη και να επιφέρει ηρεμία στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, που ικανοποιεί τον γερουσιαστή Σάντερς, αναμένεται και επίσημα ενώπιον του συνεδρίου να υποστηρίξει αυτός την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, ως μη χείρον βέλτιστον, μπροστά στην απειλή του Ντόναλντ Τραμπ.

Την θέση αυτή παίρνουν άλλωστε στις ομιλίες τους στο συνέδριο πολλοί οπαδοί του Μπέρνι Σαντερς.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here