Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ:  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Mε την είσοδο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τα βλέμματα στραμμένα στις έντονες εσωκομματικές αναταράξεις ξεκίνησε περίπου στις 3 το απόγευμα η κρίσιμη συνεδρίαση εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα ενώ από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα κατά την είσοδο του, ήταν ο ασπασμός που είχε με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με δεδομένο ότι η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και έναν αυξανόμενο αριθμό βουλευτών να συντάσσεται ξεκάθαρα με το «όχι» όπως η αντιπρόεδρος της Βουλής Δ. Χαραλαμπίδου και η Ρ. Μακρή, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να επιχειρήσει μέσα στην Κ.Ο. να μειώσει με την εισήγησή του τον αριθμό των διαρροών.

Νωρίτερα την Τετάρτη η Ραχήλ Μακρή προσερχόμενη στη Βουλή δήλωσε ότι συμφωνεί με τις απόψεις του Π. Λαφαζάνη και αποσαφήνισε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πει ναι «σε μια κατάπτυστη συμφωνία».

Στον αντίποδα ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «όποιος λέει ότι υπάρχουν εναλλακτικές, λέει ψέματα» ενώ ο Νίκος Βούτσης εκτίμησε ότι θα περάσει το νομοσχέδιο και θα υλοποιηθεί η συμφωνία.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here