Συνάντηση Μητσοτάκη με 30 Γερμανούς επιχειρηματίες

Τη δέσμευσή του για συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, μετέφερε σε περίπου 30 εκ των μεγαλύτερων Γερμανών επιχειρηματιών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γεύμα εργασίας στο Βερολίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το ζητούμενο είναι η δυνατότητα να μεγαλώσει ο πλούτος της χώρας, με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε να προχωρήσει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και ένα πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων ύψους 100 δισ. για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε ότι μετά από επτά χρόνια κρίσης ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.

«Εκεί που ξεκίνησε να γιγαντώνεται ο λαϊκισμός, εκεί και θα ηττηθεί», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι οι πολίτες θέλουν πλέον να ακούσουν αλήθειες, αλλά και πως ο ίδιος έχει το πρόγραμμα, το σχέδιο και την ομάδα που μπορεί να το υλοποιήσει.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε ως στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ, σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ., οι επιχειρηματίες, πολλοί από τους οποίους ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έθεσαν τα ζητήματα της γραφειοκρατίας και ζήτησαν ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο.

ΑΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here