Συνάντηση Καραμανλή-Μητσοτάκη

Συνάντηση μιας ώρας με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επίκεντρο την πορεία του κόμματος στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 16 και τις 17 Δεκεμβρίου.

Οπως έγινε γνωστό, η πλευρά Καραμανλή εξέφρασε αρκετές επιφυλάξεις για πρόσωπα που έχουν προσκληθεί να μιλήσουν στο συνέδριο, όπως η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης, τους οποίος θεωρεί υβριστές της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Ακόμη ένα στοιχείο που προκαλεί εντάσεις σε βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. είναι οι πληροφορίες για μετεκλογική συνεργασία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς με τη ΝΔ. 

Συζητήηθηκαν επίσης εξελίξεις στη Γερμανία αλλά και η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα. Αναφορά έγινε και στην απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μη λάβουν πολιτικά αξιώματα συγγενείς του, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να ενημερώνει τον πρώην πρωθυπουργό ότι την απόφασή του τη γνώριζε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ συζητήθηκαν τα τελευταία αποτελέσματα σε μεγάλους συλλόγους (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, επιμελητήρια κ.λπ.).
Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να συναντηθεί και με τον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here