Συμβολαιογράφοι: Ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν

Στοιχεία για τους πλειστηριασμούς που ματαιώθηκαν χθες Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, όπως σημειώνει μετά από δράση των συλλογικοτήτων,  δημοσιοποίησε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών.

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα, με ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιά είχε κάνει λόγο για ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών από «συλλογικότητες,» σε ακίνητα μεγάλης αξίας σε ακριβές περιοχές, όπως το Παλαιό Ψυχικό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here