Σύλλογος εκπαιδευτικών Ικαρίας κατά Μητσοτάκη: Άνοιξαν το σχολείο Σάββατο και έκαναν τους μαθητές ντεκόρ για το σόου του πρωθυπουργού

Ημέρα Σάββατο που τα σχολεία σε όλη τη χώρα είναι κλειστά η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει το δημοτικό στη Θύμαινα για να γίνουν τα παιδάκια ντεκόρ στο επικοινωνιακό σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως επισημαίνει σε σκληρή ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας – Φούρνων, «για τις ανάγκες της φιέστας που οργανώθηκε και του επικοινωνιακού τρικ επιστρατεύτηκαν οι μαθητές του σχολείου που κανονικά, μέρα Σάββατο, θα έπρεπε να είναι κλειστό».

Ο ΣΕΠΕ χαρακτηρίζει υποκριτικό το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τους μαθητές, ενώ η κυβέρνησή του προχωράει σε σειρά αντιεκπαιδευτικών μέτρων, που οδηγούν ακόμα και σε κλείσιμο τμημάτων.

Όπως υπογραμμίζουν η έκθεση Πισσαρίδη που ασκεί επίδραση στο έργο της κυβέρνησης «δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών καθώς αναφέρει ότι το κόστος ανά ώρα επαφής δασκάλου/καθηγητή και μαθητή στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here