Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς με κορωνοϊό: Ο ΕΟΔΥ με απέτρεπε να κάνω το τεστ-Νοσοκομεία χωρίς προστασία γιατρών-νοσηλευτών

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κ. Κορίνας Ζαρταμοπούλου, ασθενούς με κορωνοϊό, τόσο για την στάση του ΕΟΔΥ απέναντι της, όταν ενημέρωσε για τα συμπτώματα που είχε όσο και για την παντελή έλλειψη μέσων προστασίας των γιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου Νικαίας, όπου είχε μεταφερθεί.

Η κ. Ζαρταμοπουλου, μιλώντας στο Σταρ, είπε ότι την Παρασκευή ανέβασε 39 πυρετό και η προσωπική της γιατρός επειδή είναι και υπερτασική την είπε να απευθυνθεί στον ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνει το τέστ για τον κορωνοϊό. Ομως όπως είπε, η γιατρός εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ, από την αρχή προσπαθούσε να την αποτρέψει από το κάνει το τεστ και δεν ήθελε να ακούσει το προφίλ της. Τεικά όταν πείστηκε ότι πρέπει να το κάνει, της πρότεινε να πάει μόνη της στο νοσοκομείο ή αν μπορούσε να την πάει κάποιος άλλος, αδιαφορώντας εάν θα μπορούσε να εκτεθεί κι εκεινος στον ιό.

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1242209909023936517?s=20

Η ίδια καταγγέλλει επίσης ότι στο νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύθηκε μιάμιση μέρα, υπήρχε μια κοινή τουαλέτα για 8 άτομα, τρία εκ των οποίων αποδείχθηκαν κρούσματα του κορωνοϊού ενώ γιατροί και νοσηλευτές είναι εκτεθειμένοι στον ιό, καθώς δεν τους αφήνουν να φορούν τις προστατευτικές στολές παρά μόνο εάν επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει κρούσμα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here