Κυριακή 7.30 στο Σύνταγμα: » Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται»

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI ( Αλ. ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

Συγκέντρωση στήριξης  στην κυβέρνηση  για να αντισταθεί στη λιτότητα  που προωθούν κέντρα της ευρωζώνης διοργανώνεται  απόψε Κυριακή στις 7.30 η ώρα  στο Σύνταγμα.

Tη συγκέντρωση διοργανώνουν τα συνδικάτα  και καλούν το ελληνικό λαό να δώσει ένα  ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. «Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας.».

Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ρήξη με τη λιτότητα τώρα!

Είναι πλέον προφανές πως στόχος των «θεσμών» είναι να ταπεινώσουν την ελληνική κυβέρνηση, στέλνοντας ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, ότι η λιτότητα είναι αδιαμφισβήτητη.

Γνωρίζουμε πως για τα συμφέροντα του κεφαλαίου η λιτότητα κατέχει οργανική θέση, καθώς αποτελεί το εργαλείο τους για τη μαζική υποτίμηση του κόσμου της εργασίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και την επικράτηση των αγορών και της λογικής του κέρδους παντού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here