Συγκέντρωση στη δίκη για την επίθεση στον φοιτητή-Να κλείσουν τα γραφεία της ΧΑ

Το αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που λειτουργούν ως αφετηρία και ορμητήριο των επιθέσεων των μελών της οργάνωσης, επανέλαβαν, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, τα μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) και οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη της ΧΑ.

Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, δικάζεται στο Εφετείο ο Χρήστος Ζέρβας, υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της οργάνωσης, πρώην υποψήφιος βουλευτής και μετακλητός υπάλληλος του Γ. Μιχαλολιάκου στη Βουλή, με την κατηγορία της ληστείας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη.

Η δίκη γίνεται αμέσως μετά την άγρια επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α. με επικεφαλής τον Σ. Δεβελέκο κατά της Ευγενίας Κουνιάκη, δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χ.Α. και άλλων δύο γυναικών.

Η Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, η ΑΔΕΔΥ, σωματεία, η ΚΕΕΡΦΑ και συλλογικότητες καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 8.30πμ, εξω από το Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.
Απαιτούν να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here