Συγγνώμη ζητούν τώρα δράστες της κακοποίησης του σκύλου

.
Μετά την έκταση που πήρε η πράξη της βάναυσης κακοποίησης του σκύλου, την οποία ανάρτησαν και στο διαδίκτυο με βίντεο για την οποία καλούνται να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη,  οι δύο στρατιώτες, τώρα ζητούν συγγνώμη.

Μιλώντας σε μέσα της περιοχής τους οι δυο νεαροί, ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, εκφράζουν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια, ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτό προς τις αρχές τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here