«Συγγνώμη» Θεοδωράκη στον Κορτώ για την «ατυχή» ανάρτηση Χειμωνά

Η ειρωνική ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ αποκάλυψε ότι πέρυσι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ.», έγραψε ο Θ. Χειμωνάς, σε μια ειρωνική ανάρτησή του.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του, χαρακτηρίζοντάς τες ως «ατυχείς».

«Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.
Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση’, έγραψε.

Εντούτοις πρέπει για λόγους δεοντολογίας να πούμε ότι η φωτογραφία που ανάρτησε ο Κουρτώ (απο το νοσοκομείο), όταν έκανες κλικ επάνω της διαφήμιζε το τελευταίο του βιβλίο και γι’ αυτο ο Χειμωνάς αναφέρθηκε ειρωνικά σε διαφημίσεις και τοποθετήσεις προϊόντων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here