Συγγενείς θύματος του κορωνοϊού δωρίζουν στη Μόρια

Τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Μόριας που βρίσκονται στους δρόμους αποφάσισαν οι συγγενείς του εκλιπόντος 74χρονου με καταγωγή από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στο κορωνοϊό και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Αντί στεφάνου, η οικογένεια παρακαλεί τους συγγενείς και φίλους που θα παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία σήμερα, να φέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Μόριας.

Ο 74χρονος κατέληξε χθες, 13 Σεπτεμβρίου. Είχε διαγνωσθεί θετικός στο κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από τα τέλη Αυγούστου και ήδη έπασχε από πολλά νοσήματα.

Τα συμπτώματα του άτυχου άνδρα εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην περιοχή περί τα τέλη Αυγούστου για να δει συγγενείς και φίλους, καθώς ο ίδιος κατοικούσε σε γειτονική περιοχή της Έδεσσας. Λόγω των νοσημάτων που είχε η εξέλιξη των συμπτωμάτων ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στις 28 Αυγούστου όπου νοσηλευόταν σε μονάδα covid-19.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όμως και στις 8 Σεπτεμβρίου χρειάστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι και σήμερα που έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Θετική στο κορωνοϊό διαγνώστηκε και η σύζυγος του άτυχου 74χρονου με ελαφριά συμπτώματα η οποία είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για 15 μέρες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here