Σύγχρονο παρακράτος από στελέχη της ΝΔ με απειλές και εκβιασμούς σε βουλευτές που ψηφίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών!

Eπιχείρηση εκβιασμού και απειλών κατά βουλευτών που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, φέρονται να στήνουν κάποιοι στη ΝΔ!  Η επιχείρηση ου θυμίζει σύγχρονο παρακράτος, περιλαμβάνει απειλητικά μηνύματα και μηνύματα παρενόχλησης στα κινητά των βουλευτών. 

Στέλεχος της Β4 ΝΟΔΕτης ΝΔ  στέλνει σε φίλους και μέλη της ΝΔ sms στο οποίο τους παροτρύνει να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο στους βουλευτές: Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη), Βασίλη Κόκκαλη (ΑΝΕΛ), Έλενα Κουντουρά (υπουργός Τουρισμού), Θανάση Παπαχριστόπουλο (ΑΝΕΛ), Μάρκο Μπόλαρη (υφυπουργός Εξωτερικών), Κώστα Ζουράρι (ΑΝΕΛ) και Ιωάννη Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων), παραθέτοντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ ζητά από τους παραλήπτες του μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην τολμήσουν να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τους αποκαλεί «προδότες».

Το μήνυμα αυτό που θυμίζει άλλες εποχές και απειλεί την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, παραπέμπει σε πρακτικές της σκληρής ακροδεξιάς. Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να αποσαφηνίσει εάν πράγματι αυτή η ενέργεια προέρχεται απο μέλη του κόμματός της και εάν τις επιδοκιμάζει.

Δείτε το επίμαχο μήνυμα:

 

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here