Σύνδεσμοι των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ηρακλή λένε «ΟΧΙ»

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών ορισμένων εκ των μεγαλύτερων ομάδων στη χώρα πήραν επίσημη θέση για το επικείμενο δημοψήφισμα λέγοντας «Όχι». Τους λόγους της απόφασής τους και της επιλογής του ανέλυσαν με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις τους 18 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ,  η Original της ΑΕΚ,  η Θύρα 13 του Παναθηναϊκού, αλλά και οπαδοί του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση των εκπροσώπων των 18 συνδέσμων του ΠΑΟΚ, αναφέρει:

«Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς. Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους , να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι “άτυχοι της υπόθεσης”, η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα…

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ , αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού , τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ».

Η θέση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Original 21 στην ιστοσελίδα της στο Facebook:

«Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός…
Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή !
Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι.
Το ραντεβού μας αύριο(σσ σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου) στο Δωματιάκι μας στις 18:30 και ΟΛΟΙ μαζί κατηφορίζουμε για Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση την αγαπημένη μας πλατεία».

Η Θύρα 13 ανάρτησε πανό στο κεντρικά γραφεία του συνδέσμου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:

Η θέση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, «Αυτόνομη θύρα 10»:

«ΟΧΙ. Σε όλες τις μάχες των καιρών μας, ήμασταν παρόντες, σε κάποιες από αυτές μάλιστα ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήρθε η στιγμή ίσως για την κρισιμότερη μάχη, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρόλο που το δημοψήφισμα διχάζει όπως και να χει την ελληνική κοινωνία εμείς παίρνουμε θέση σαφή και ξεκάθαρη!!!ΟΧΙ!!!Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα με το ΟΧΙ, δεν συμφωνούμε καν μεταξύ μας στο ποιά θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα. Σε αυτό που συμφωνούμε όμως είναι στο τι δεν θέλουμε και αυτό που δεν θέλουμε συμπυκνώνεται στο ΝΑΙ!Δεν θέλουμε άλλες αδικίες σε βάρος των φτωχών για το όφελος των πλουσίων.Δεν θέλουμε να μαζεύουμε λεφτά για να βγάζουμε φίλους μας από τα κρατητήρια λόγω χρεών.Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους φίλους μας οι οποίοι μετανάστευσαν.Δεν θέλουμε άλλο τα κανάλια της διαπλοκής να ορίζουν το μέλλον μας.Δεν θέλουμε άλλη «δημοκρατία» τέτοιου είδους.Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τα ξεπλύματα εργατοπατέρες της γσεε να στρατεύονται με τους βιομηχάνους ζητώντας από τον λαό να ψηφίσει αυτά εναντίων των οποίων υποτίθεται αγωνιζόταν με εθιμοτυπικές απεργίες.Δεν θέλουμε να χαντακωθεί κάθε διεκδίκηση για τις επόμενες δεκαετίες και μάλιστα με την έγκριση του ελληνικού λαού.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ «ΣΩΣΙΜΟ»!!!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here