Συνάντηση Βασιλειάδη με αντιπροσωπεία των διεθνών του 2004

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004 και, μεταξύ άλλων, συζήτησαν για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Βασιλειάδης συνομίλησε με τους Τάκη Φύσσα, Βασίλη Τσιάρτα, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Μπασινά. Ο τελευταίος κατά την έξοδο από το γραφείο του Υφυπουργού μίλησε στα ΜΜΕ, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας. Ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάποια πράγματα. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι», τόνισε ο Μπασινάς.

Για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ’ ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό».

Για τη συζήτηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, υποστήριξε: «Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο».

Για τις απόψεις των ποδοσφαιριστών, επισήμανε: «Αυτή την στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο».

ÂÁÓÉËÅÉÁÄÇÓ ÌÐÁÓÉÍÁÓ ÖÕÓÓÁÓ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÈËÇÔÉÓÌÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÂÁÓÉËÅÉÁÄÇ ÌÅ ÔÏÕÓ ÄÉÅÈÍÇÓ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ 2004

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here