Συναδινός: «Αυθαιρεσία, εγκατάλειψη και επικινδυνότητα στο ΟΑΚΑ»

Για «κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του» έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ. Ο κ. Συναδινός δεν έμεινε «στην θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης», όπως είπε, αλλά έσπευσε να δηλώσει ότι στο σοβαρό αυτό ζήτημα «δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές».

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εκτός από το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο πήγε στις εγκαταστάσεις επίσης όπου βρίσκονται το ποδηλατοδρόμιο και το τένις και λίγο αργότερα, επισήμανε ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Συναδινού:

«Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν.

Με αφορμή τον έλεγχο, που για πρώτη φορά διενεργείται από τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ, η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε επιτόπου το χώρο.

Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης και της απερχόμενης διοίκησης για το ΟΑΚΑ και εν γένει για τον αθλητισμό.

Το Ο.Α.Κ.Α. σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του.

Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here