Συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο Παναθηναϊκός

Αν και αρχικά υπήρξαν ενστάσεις, εν τέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε να συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις περιόδους 2017-18 και 2018-19, όπως ανακοίνωσε η Super League.

«Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφερόμενος στη συμφωνία και συμμετοχή του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here