Συγκέντρωση κατά συμφωνίας με θεσμούς στο Χίλτον

ΦΩΤΟ:Naftemporiki

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton όπου βρίσκονται οι θεσμοί για τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, οργάνωσαν η Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων από εργασιακούς χώρους, η ΛΑΕ και η ΑΔΕΔΥ. 

«Είστε ανεπιθύμητοι. Δεν θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκη μας» ήταν το κεντρικό σύνθημα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton, κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση».

«Τα πλατιά λαϊκά στρώματα και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να συναινέσουν στη συμφωνία που ετοιμάζονται να υπογράψουν», ανέφερε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης και απηύθυνε κάλεσμα στην κυβέρνηση να μην συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις.

συγκέντρωση χιλτον 2

Περιμετρικά του ξενοδοχείου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, και έχουν παραταχθεί κλούβες των ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 7 Απριλίου η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στη πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here