Στράτος: «Ζητάμε άμεση συνάντηση της ΕΠΟ με FIFA-UEFA για τη διαιτησία»

Την έναρξη των συζητήσεων με τις FIFA και UEFA για τη βελτίωση της διαιτησίας και της εφαρμογής του ισπανικού μοντέλου ζητά η Σούπερ Λίγκα από την ΕΠΟ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος.

«Θέλω να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κ. Κοντονή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη συνάντηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έγινε μια παραγωγική και γόνιμη συζήτηση. Μετά τη συζήτηση που είχαμε, μας ενημέρωσε ότι τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή πρωταθλήματος έχουν ήδη επιλυθεί.

Επίσης, μας ενημέρωσε για σχετικό έγγραφο της αντιπροσωπείας FIFA-UEFA προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη ότι είναι διατεθειμένη να επανέλθει άμεσα στην Αθήνα, ώστε να γίνει η ματαιωθείσα συνάντηση για τη βελτίωση της διαιτησίας και την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου.

Θα ενημερώσουμε άμεσα την ΕΠΟ την επιθυμία για την άμεση επάνοδο της UEFA και FIFA στο τραπέζι των συζητήσεων για την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Ελπίζουμε η βάσιμη αισιοδοξία μας να γίνει πραγματικότητα» τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here