Στους ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς. Η ανακοίνωση έγινε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τον Α. Φωκά.

Ο νέος, πλέον, βουλευτής των ΑΝΕΛ προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων, από όπου και αποχώρησε τον Σεπτέμβριο.

«Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα», σημείωσε ο Α. Φωκάς ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον καλωσόρισε στο κόμμα του και τον προσκάλεσε στη μάχη ενάντια στην κυβέρνηση που φέρνει προς ψήφιση τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και κατά της αντιπολίτευσης που δεν συμπορεύεται με πρόταση μομφής.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Είναι ένας βουλευτής μαχητικός, της Β’ Θεσσαλονίκης. Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Σε μία συμπολίτευση η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και στην αντιπολίτευση η οποία κοροϊδεύοντας τον ελληνικό δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο ‘Μακεδονία’.  Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής, στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, μετρά πλέον έξι βουλευτές και μετά και την αναμενόμενη παράδοση της έδρας μετά την ψηφοφορία για τις Πρέσπες από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, η οποία θα πάει στον – επίσης εκτός ΑΝΕΛ – Τέρενς Κουίκ, ο Πάνος Καμμένος απέκτησε το «μαξιλαράκι ασφαλείας» που χρειαζόταν, προκειμένου να διατηρήσει την ομάδα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here