Στουρνάρας: Οι σχέσεις μου με το Μαξίμου δεν χάλασαν ποτέ. Η σύζυγός μου είναι το πιο έντιμο άτομο στον πλανήτη

(φωτο αρχείου) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα  στον απόηχο της εισαγγελικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, την περασμένη Πέμπτη.

Ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας ότι οι σχέσεις του με το Μαξίμου δεν είχαν χαλάσει ποτέ  και ότι η  η υπόθεση του ελέγχου στην εταιρεία της συζύγου του, «δεν μπορεί να βάλει σκιές μεταξύ της ΤτΕ και της Κυβέρνησης».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την έξοδό του από το  Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι δεν υπάρχει σχέδιο αποκαθήλωσής του από την κεφαλή της ΤτΕ.

Παράλληλα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στη σύζυγό του για την οποία είπε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η σύζυγος μου, με την οποία ζω εδώ και 40 χρόνια, είναι το πιο έντιμο και ειλικρινές άτομο στον πλανήτη.  Έχει σπιλωθεί και παλεύει μόνη της, υπερασπίζεται τον εαυτό της με τον συνήγορο της». «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» συνέχισε «και θα χειριστεί την υπόθεση μόνη της».

Ο διοικητής της ΤτΕ υποστήριξε ότι το επίκεντρο της συζήτησης με τον πρωθυπουργό ήταν η πορεία της οικονομίας και το τραπεζικό σύστημα και όχι της συζύγου του.

Σε άλλη ερώτηση, αν υπάρχει πόρισμα το οποίο πρόκειται να σταλεί στον εισαγγελέα και αφορά τα δάνεια της Αττικής Τράπεζας και κάποια από τα δάνεια αυτά και τον επιχειρηματία Καλογρίτσα, είπε ότι υπάρχει πόρισμα του SSM και της ΤτΕ, το οποίο αφορά μια μεγάλη περίοδο, κι αυτό ναι, θα δοθεί στη Δικαιοσύνη, όπως κάθε πόρισμα πρέπει να διαβιβάζεται στη Δικαιοσύνη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here