Στους 20 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα-Βρέθηκε άλλη μια σορός

Η σορός ενός ακόμη ατόμου, ηλικίας περίπου 70 ετών,  εντοπίσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον χώρο του αμαξοστασίου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το Σάββατο η σορός του οδηγού Γ. Ρούμελη, ανεβάζοντας μέχρι τώρα, στους 20, τον συνολικό τραγικό απολογισμό των νεκρών από την φονική καταιγίδα της Μάνδρας..

Η πυροσβεστική αναζητούσε τρεις αγνοούμενους απο τις πλημμύρες της περασμένης Πέμπτης καθώς το Σάββατο εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ακόμα ατόμων.

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο πρώτος νεκρός μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα ενώ λίγο μετά τις 11 οι Λιμενικοί εντόπισαν δύο ακόμη σορούς σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων στον κόλπο  της Ελευσίνας στην εκβολή του Σαρανταπόταμου.  Η μια από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε  βράχια και για να ανασυρθεί χρειάστηκε η συνδρομή των αντρών της ομάδας υποβρύχιων καταστροφών.

«Όποιος φταίει αυτή τη φορά θα πληρώσει. Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου, λέει η θεία του άτυχου 38χρονου οδηγού φορτηγού Γιάννη Ρούμελη, Κατερίνα Ρούμελη.

Ο Γιάννης Ρούμελης τη μοιραία Τετάρτη είχε ξεκινήσει για να βγάλει το μεροκάματό του. Όταν αντίκρισε το φονικό χείμαρρο σταμάτησε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και περίμενε. Το ποτάμι της λάσπης όμως τον παρέσυρε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here