Στον Μουστάκα το ΣΕΠΕ μετά τις οδηγίες-απειλές προς εργαζομένους

«Γενικότερα δουλεύουμε πολύ, μιλάμε λίγο», και στο τέλος «έξω υπάρχει ανεργία», έγραφε το κείμενο «οδηγιών» που έδωσε στους εργαζόμενούς του το κατάστημα «Μουστάκας» και αποκαλύφθηκαν προ ημερών στα social media. Η καλυμένη αυτή απόλυση προκάλεσε, όπως ήταν λογικό την επίσκεψη των επιθεωρητών Εργασίας.

Οπως αναφέρει η  Αυγή, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας προχώρησε σε έλεγχο στο κατάστημα, τον δεύτερο μέσα σε διάστημα μερικών ημερών. Εντοπίστηκαν 3 εργαζόμενοι να δουλεύουν εκτός ωραρίου και θα επιβληθεί πρόστιμο τις επόμενες ημέρες. Παρ’ότι ζητήθηκε από το ΣΕΠΕ, δεν δόθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του καταστήματος, και δόθηκε διορία μέχρι το κατάστημα να τον καταθέσει.

Το κατάστημα αρνήθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κατάστημα του Αιγάλεω.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατι δεν πανε και στο περιστέρι στο taste & eat που ο εργοδοτης επιβάλει προστιμο 5 ευρω αν αργήσεις 1 λεπτό αν σε πιασει να μιλας στο κινητό σου η αν ξεχασεις η μπερδεψεις κάτι σε μια παραγγελία. Σε καταγγελια που εκανα στην επιθεώρηση μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να επεμβουν γιατι είναι ο λογος μου εναντιον του λογου του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here