Στον εισαγγελέα Πειραιά και σήμερα ο Γιαννουσάκης για το Noor 1

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο καταδιακασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του ναρκω-πλοίου Noor 1 Μάκης Γιαννουσάκης προσήλθε στα δικαστήρια Πειραιά και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Ιωάννη Μπρακουμάτσου, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία σχετικά με τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν υποβληθεί για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο καταδικασθείς επιχειρηματίας έχει υποβάλλει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού σώματος και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του κ.Γιαννουσάκη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόσφατα ο πελάτης του στις 5 Μαϊου, είχε δεχθεί επίθεση στις φυλακές από έναν Αλβανό συγκρατούμενό του, εναντίον του οποίου έχει ήδη υποβληθεί και μηνυτήρια αναφορά.

Την Τετάρτη ο Γιαννουσάκης κατέθεσε επί 3,5 ώρες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση «Noor 1» όπου, κατά πληροφορίες επιβεβαίωσε τα ονόματα τεσσάρων Τούρκων, δύο Ιρανικής καταγωγής, που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here