ΕΡΤ: Καλύψαμε την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ευελπίδων-ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΝΔ δεν είναι αρχισυντάκτης της δημόσιας τηλεόρασης-Στον εισαγγελέα το πόρισμα με το κόστος του «μαύρου»

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/T. MΠΟΛΑΡΗ

«Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, απαντώντας σε την καταγγελία της Νέας Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα με δική της ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να είναι αρχισυντάκτης των δελτίων της δημόσιας τηλεόρασης και καλεί την διοίκηση της ΕΡΤ να στείλει στον εισαγγελέα το πόρισμα για το κόστος της ζημιάς από το μαύρο στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΝΔ, θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι ίδιοι την κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, «για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα».

«Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην ανακοίνωσή της.

Απάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ στην ΝΔ: Δεν μπορούν να έχουν ρόλο αρχισυντάκτη στη σημερινή δημόσια τηλεόραση

Ο επικοινωνιακός κατήφορος της ΝΔ όχι μόνο δεν της έδωσε την ορμή που χρειάζεται για να κερδίσει πολιτικά αλλά και πάλι την εκθέτει.

Για άλλη μια φορά επιτίθεται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, εφευρίσκοντας κάθε φορά κάποια αιτία, αναφέρεται στην απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στην ΝΔ.

«Με αφορμή τη σημερινή της ανακοίνωση ζητάμε εδώ και τώρα από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων από την επαναλειτουργία της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Καλούμε επίσης τον αρμόδιο υπουργό εδώ και τώρα να δώσει εντολή ώστε να βρεθούν τα πορίσματα για το τεράστιο κόστος που προκάλεσε στο δημόσιο το «μαύρο» της 11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα διαφθοράς.

Αυτοί που χρησιμοποιούν φράσεις του Γκαίμπελς και που τις εφαρμόζουν στην πολιτική τους πρακτική δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να κατηγορούν για «γκαιμπελισμό» άλλους.

Οι θιασώτες και εφαρμοστές του μαύρου και της λογοκρισίας δεν μπορούν να έχουν ρόλο αρχισυντάκτη στη σημερινή δημόσια τηλεόραση» αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here