Στον εισαγγελέα οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν στον Εβρο

Στον εισαγγελέα Ορεστιάδας οδηγούνται σήμερα οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από περίπολο του ελληνικού στρατού, σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί και παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές, στο Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού. Μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμότειχου και σύμφωνα με πληροφορίες είπαν ότι εργάζονται στο τηλεοπτικό κανάλι ARD και βρίσκονταν εκεί για να κάνουν ρεπορτάζ για μετανάστες. Δεν έχει γίνει γνωστό τι εξοπλισμό είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ισχυρίζονται ότι εργάζονται στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.

Άλλες πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι είχαν έρθει στη χώρα μας για να καλύψουν τα μεγάλα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ενώ υπάρχει προβληματισμός για την χρονική συγκυρία, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here