Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει ο Γ.Πανούσης

ΦΩΤΟ: IN TIME
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα, ο οποίος διενεργεί την διπλή ποινική έρευνα για την υπόθεση Πανούση, καταθέτει αυτήν την ώρα ως μάρτυρας  ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση κατά την είσοδό του σήμερα Πέμπτη στο δικαστικό μέγαρο. 
Ενα εικοσιτετράωρο μετά την κατάθεσή του στην Επιτροπή  Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Γιάννης Πανούσης προσήλθε στο εισαγγελικό γραφείο για να καταθέσει τόσο για τις καταγγελίες του ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του όσο και για τη μηνυτήρια αναφορά των υπουργών Τόσκα και Παρασκευόπουλου με επίκεντρο την διαρροή απόρρητων συνομιλιών.
Με χθεσινή γραπτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός αναδιπλώθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με την τρομοκρατία , ενώ γνωστοποίησε ότι θα  ζητήσει σήμερα από τον εισαγγελέα να του δοθούν οι κασέτες με τις επίμαχες συνομιλίες. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν καταστραφεί διαφορετικά θα έχουμε καταστάσεις ανάλογες με αυτές στην Αμερική…Gate και βάλτε ότι άλλο θέλετε» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here