Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου! Τελεσίγραφο από Κοντονή, δεν κάνει πίσω ο Γκιρτζίκης

Η κόντρα της ΕΠΟ με τον Σταύρο Κοντονή παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις και αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η επιλογή των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (7/5, 20:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε καμία αλλαγή των βοηθών του διαιτητή, τονίζοντας πως η συμφωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε να κάνει μόνο με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και όχι τους υπόλοιπους συνεργάτες του ρέφερι.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το ματς, αλλά δίχως τους βοηθούς που τον συνοδεύουν σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς. Οι Ευθυμιάδης, Κωσταράς παίζουν πάντα βοηθοί του Σιδηρόπουλου, αλλά η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει βοηθούς τους Αλεξέα και Πετρόπουλο.

Εάν η ΕΠΟ επιμείνει στη θέση της τότε δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε στην ματαίωση του τελικού, αφού ο Σταύρος Κοντονής έστειλε τελεσίγραφο για τις αλλαγές μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι και το αίτημα του ΟΤΕ TV για τη μεταφορά του αγώνα από το Σάββατο την Κυριακή δεν έχει γίνει αποδεκτό από την ΕΠΟ. Από την Ομοσπονδία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί γιατί ο πρόεδρος της Γιώργος Γκιρτζίκης και άλλα διοικητικά στελέχη πρέπει να ταξιδέψουν την Κυριακή στο Μεξικό όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της FIFA.

Ταυτόχρονα, η απεργία στα ΜΜΕ επηρεάζει άμεσα και τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ματαιώθηκαν η προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου των Στέλιου Μανωλά και Πέτρου Μάνταλου, αλλά και εκείνη -μισή ώρα αργότερα- των Μάρκο Σίλβα και Ρομπέρτο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here