Στοίβαξαν 157 Μεξικανούς σε νταλίκα και τους άφησαν να πεθάνουν από ασφυξία

Σε ένα χωριό της Γκουανταλαχάρα, οι κάτοικοι πρόσεξαν απο καιρο μια εγκαταλελειμμένη νταλίκα σε χωράφι και πρόσφατα πρόσεξαν ότι μύριζε άσχημα.Ειδοποίησαν την Αστυνομια η οποία και βρήκε μέσα 157 ανθρώπους σε κατάσταση σήψης.

Κάποιοι υποθέτουν ότι ίσως προκειται για διακίνηση μεταναστών, όμως η νταλικα ήταν πολύ μακριά απο τα σύνορα. Το πιθανότερο είναι να προκειται για πολεμο συμμοριών και κάποιοι  να στοβαξαν εκει μέσα  τους αντιπάλους τους. Εκατόν πενήντα επτά ανθρώπους

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την πόρτα του τρέιλερ, ήταν αποκρουστικό. Όπως φαίνεται, ο οδηγός της νταλίκας και οι  συνεργάτες του, εγκατέλειψαν στο σημείο το τρέιλερ με τους 157 ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν νεκροί εξαρχής λέει ο ιατροδικαστής -ξεψύχησαν εκεί μέσα από έλλειψη οξυγόνου.

Το Μεξικό μαστίζεται από εγκληματικότητα και οι δολοφονίες είναι κάτι τοσο καθημερινό,  που έχει καταντήσει μια ρουτίνα που δεν συγκινεί. Ανάλογος αριθμός θυμάτων πάντως δεν ειχε καταγραφεί μέχρι τώρα, παρά μόνο σε ομαδικούς τάφους, μετά από ξεκαθάρισμα συμμοριών. Επίσης στην περίπτωση διαδηλωτών που αντιδρούσαν στη μαφία της πατρίδας τους και τους εξόντωσαν κι εκείνους μαζικά (43 φοιτητές για την ακριβεια…. βρέθηκαν τελικά σε ομαδικό τάφο)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here