Στο νοσοκομειο ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο πατέρας που σκοτωσε την 29χρονη κόρη του, Αντζελίνα, στην Κέρκυρα -την σκότωσε ουσιαστικά επειδή η άτυχη  κοπέλα δεν τον άντεχε άλλο….

Οι λογοι που διακομισθηκε στο νοσοκομεο δεν είναι απολυτα σαφείς. Το παραπεμπτικο αναφέρει ότι  έπεσε θύμα ξυλοδαρμού απο συγκρατουμένους του αλλα και ότι χρήζει νοσηλείας επειδή έχει αυτοκτονικές τασεις.

«Αυτοκτονικός ιδεασμός» είναι η νόσος που αναγράφεται στο παραπεμπτικό, με το οποίο ο μεσήλικας παιδοκτονος μεταφέρθηκε αρχικά από τη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού στο Νοσοκομείο των Φυλακών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο κρατουμενος έφερε και επιπόλαια τραύματα, καθώς έπεσε θύμα βίας από άλλους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε συνέντευξή του ζήτησε να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας για να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης του. Πιθανόν  να επιστρέψει τελικά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές, όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται από άλλους κρατούμενους

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here