Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η κάμερα στην οποία ο 52χρονος κατέγραφε την φρίκη στο υπόγειο της Δάφνης

Την κάρτα μνήμης της κάμερας που είχε τοποθετήσει στα γυαλιά του ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης, Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ερευνούν τώρα οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 52χρονος κατέγραφε στην κάμερα αυτή όλα όσα γίνονταν μέσα στο υπόγειο της Δάφνης επομένως θα έχει καταγράψει τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την 22χρονη φοιτήτρια  από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κι ενώ η έρευνα συνεχίζεται,  πληθαίνουν οι μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στο σπίτι του για να εργαστούν  και όπως υποστηρίζουν ο 52χρονος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα μάτια του.

«Αυτός ο άνθρωπος βλέπει διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μία φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα και μου τα διάβαζε μπροστά. Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος, είχε δύο υπολογιστές με κάμερα από πάνω. Τον είχα τύχει κάνα δύο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα», ανέφερε μια νοσοκόμα στον ANT1.

Μια άλλη γυναίκα  που εργάστηκε για περίπου έξι μήνες στο σπίτι του,  ανέφερε, πως συχνά την αιφνιδίαζε ενώ έπλενε τα πιάτα και είχε διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι, για να την προκαλέσει ενώ της αγόραζε προκλητικά φορέματα και της ζητούσε να τα δοκιμάσει στο δωμάτιό του.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here