Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο

Με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε ο πρώην διεθνής άσος του ποδοσφαίρου, Ντέμης Νικολαΐδης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και η πιθανή συμμετοχή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ σε ηγετική θέση στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει μετά την υπογραφή του μνημονίου της ελληνικής κυβέρνησης με τη FIFA και την UEFA.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό η παρουσία του Νικολαΐδη στο Μαξίμου, να σχετίζεται με την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA και EFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει επανεκκίνηση. Η κυβέρνηση αναμένεται να ξεκινήσει γύρο συνομιλιών με τις ομοσπονδίες, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μία προσωρινή διοικούσα επιτροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με σενάρια. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, υπεύθυνος για την τροπολογία που πέρασε στη Βουλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είναι επικεφαλής της επιτροπής που θα πάει στη Γενεύη την ερχόμενη εβδομάδα, για συναντήσεις με την Fifa και την Uefa.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here