Στο Καβούρι έφτασε η πετρελαιοκηλίδα-Αποπομπή Κουρουμπλή ζητά ο Κικίλιας

Στο Καβούρι εντοπίσθηκαν ίχνη της πετρελαιοκηλίδας που δημιουργήθηκε από τη βύθιση του πλοίου «Αγία Ζώνη» τα ξημερώματα της Κυριακής. Την ενημέρωση έκανε στον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλο, η διευθύντρια του γραφείου του Παναγιώτη Κουρουμπλή όταν εκείνος  ζήτησε να ενημερωθεί για το αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας Τριγώνου και Ανοικτής Θαλάσσης στο Σαρωνικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση βάσει της ενημέρωσης, εστίες πετρελαιοκηλίδας έχουν φτάσει μέχρι το Καβούρι καθώς και ότι το υπουργείο Ναυτιλίας δεν γνωρίζει ακόμη ποια θα είναι η εξέλιξη και τι χρόνος θα απαιτηθεί για την απορρύπανση  και ότι τουλάχιστον για το επόμενο εικοσαήμερο θα πρέπει να ματαιωθεί οποιαδήποτε ιστιοπλοϊκή δραστηριότητα στην περιοχή.

Ενδεικτική της έκτασης της καταστροφής στους δήμους της παραλιακής είναι η φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας από τη Γλυφάδα θέτοντας το ερώτημα «εδώ μας είπε ο κ.Κουρουμπλής να κολυμπάμε άφοβα;
Ντροπή…».

Παράλληλα ζήτησε ξανά την αποπομπή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας γράφοντας σε δεύτερο tweet ότι «αν είχαν λίγη τσίπα,ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να έχει ήδη αποπέμψει τον κ. Κουρουμπλή. Και αυτό δεν είναι λογοπαίγνιο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here