Στο φως τα χυδαία ψέματα της ΕΛ.ΑΣ: Βίντεο με την απρόκλητη επίθεση και τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών σε πολίτες-Υπόλογος ο Χρυσοχοΐδης

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει τα ψέματα της αστυνομίας για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη και την μεγάλη ευθύνη του υπουργού Προστασία του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, που καλύπτει την αυθαιρεσία και τη βία των υπαλλήλων του. 

Στο βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων, φαίνεται η απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στον νεαρό άνδρα που στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια και αναίτια. Ενας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ ορμά χωρίς λογο και σπρώχνει τον νεαρό που συνομιλούσε με τους αστυνομικούς αρχίζοντας να τον χτυπά μαζί με άλλους, ρίχνοντας στο έδαφος. Παράλληλα, άλλοι έχουν περικυκλώσει έναν νεαρό ο οποίος φορά μάσκα, όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στην πλατεία. Τότε απρόκλητα ξεκινάνε να τον χτυπάνε με γκλοπ και να τον κλωτσάνε.

Στη συνέχεια έρχονται ενισχύσεις της ομάδας ΔΙΑΣ και αρχίζουν να τραμπουκίζουν τον κόσμο.

Ολα τα άλλα, είναι ψεύδη τα οποία διέδωσε με διαρροές και ανακοινώσεις της η ΕΛ.ΑΣ και το υπουργείο του κ. Χρυσοχοίδη, ο οποίος είναι υπόλογος για την προκλητική αστυνομική βία και οφείλει να παραιτηθεί άμεσα. Διαφορετικά, θα επιβεβαιωθεί ότι ζούμε τον απόλυτο κατήφορο του κράτους δικαίου στη Ελλάδα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here