Στο εδώλιο οι Αλβανοί, φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας  ως φυσικοί αυτουργοί στην απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ Γιώργου Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, κάθισαν οι δυο Αλβανοί που φέρονται να είχαν ρόλο ηθικού αυτουργού και στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Κατηγορούμενος στην ίδια δίκη για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας  του δικηγόρου Αντωνόπουλου, είναι και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Energa, Αριστείδης Φλώρος. Ο ΛΑΓΗΕ ήταν ο εκπρόσωπος του δημοσίου στην δίκη της Energa και  παραπέμφθηκε μετά την ομολογία των δύο κατηγορουμένων Αλβανών, ότι τους προσέλαβε για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο. Αντωνόπουλο.

Ο Α. Φλώρος, με έγγραφό του ενημέρωσε το δικαστήριο ότι δεν επιθυμεί να μεταχθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.«Δεν έχω λάβει κλήση να παραστώ, λόγω της ιατρικής μου κατάστασης δεν μπορώ να παραστώ στο δικαστήριο σας» ανέφερε ο Αριστείδης Φλώρος.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Αλβανών κατηγορουμένων που ειρωνεύονταν τον συγκατηγορούμενό τους με διάφορα σχόλια.«Δεν μπορεί να έρθει επειδή δεν έχει τα τζακούζια του ο κ. Φλώρος» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι δυο Αλβανοί κατηγορούμενοι κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι είναι αθώοι για την υπόθεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώ ο ένας εκ των δυο έβρισε τους δημοσιογράφους και έστειλε ένα φιλί στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συνολικά πέντε είναι τα άτομα που κατηγορούνται για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου. Η δίκη διεκόπη τελικά για τις 6 Δεκεμβρίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here