Στο αστυνομικό τμήμα ο δήμαρχος Κορίνθου επειδή απέτρεψε αγώνες πάλης σε κλουβί

Πατέρας και κόρη έχουν ειχειρηση που διοργανώνει πάλη με πολεμικες τέχνες σε οκτάγωνο κλουβι στην Κόνιθο και ο δήμος δεν έδωσε άδεια διεξαγωγής λόγω μη νομιμότητας των διαδικασιών. Οι αγώνες ματαιώθηκαν κατά συνέπεια και η οικογένεια των διοργανωτών, θεώρησε υπεθυνο το δημαρχο. Χτες οι διοργανωτές ειχαν μια άλλη εκδήλωση στο λιμάνι της Κορίνθου, κοντά στον Άγιο Νικόλαο, όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό.

Εκεί κάτω απο αγνωστες συνθηκες άρχισε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του δημάρχου και του πατέρα της Μαριαλένας Ζημινοπουλου

Τελικα  τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, και η «άλλη πλευρά» κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα

Η Μαριαλένα Ζημινοπούλου υποστήριξε  ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός, εκτός από τον πατέρα της, εξύβρισε επίσης τον πρώην σύζυγό της και την οικογένεια της μπροστά σε πολίτες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι οι άνδρες πιάστηκαν και στα χέρια.

Στο αστυνομικο τμημα, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Αντιδημάρχου Κορινθίων, Κώστα Παρτσινέβελου «δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά πρυτάνευσε η λογική αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here