ΒBC-NYT για την εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα με όπλο

Στη χθεσινή εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο αναφέρoνται το ΒΒC και οι New York Times.

«Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον διαιτητή με ένα όπλο σε θήκη του ισχίου, αφού η ομάδα του είχε ένα γκολ στο 89ο λεπτό που κρίθηκε οφσάιντ, με το σκορ 0-0. Οι παίκτες της ΑΕΚ εγκατέλειψαν το γήπεδο ανησυχώντας για την ασφάλειά τους και δεν επέστρεψαν» σημειώνει το BBC.

Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται πως «το ματς τερματίστηκε επισήμως δύο ώρες αργότερα, αλλά αναφέρθηκε ότι ο διαιτητής είχε αντιστρέψει την απόφασή του για το γκολ».

Oι NYT

Στον σάλο που έχει προκληθεί στην Ελλάδα με την είσοδο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη οπλισμένου στο γήπεδο της Τούμπας αναφέρονται με σχόλιό τους και  οι New York Times.

«Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στο γήπεδο δύο φορές συνοδευόμενος από σωματοφύλακες. Στην δεύτερη περίπτωση, χωρίς το παλτό που φορούσε νωρίτερα, ο Σαββίδης εμφανίστηκε να φέρει πιστόλι που βρισκόταν στη θήκη του» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οι ΝΥΤ στο σχόλιό τους υπογραμμίζουν πάντως ότι «ο Σαββίδης δεν έκανε κίνηση να χρησιμοποιήσει το όπλο οποιαδήποτε στιγμή».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here