Μύλος με Καμμένο-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση-Τοσουνίδης: Μπορεί να ψηφίσουμε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης-Παπαχριστόπουλος: Να είναι πιο προσεκτικός

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πολιτική αναταραχή προκαλεί και στη κυβέρνηση και μέσα στους ΑΝΕΛ η θέση του Π. Καμμένου στις ΗΠΑ τόσο για το Σκοπιανό όπου εμφανίσθηκε με προσωπική πρόταση, διαφορετική από την επίσημη θέση της κυβέρνησης όσο και στο θέμα των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση στις ΗΠΑ, χωρίς ενημέρωση του Μαξίμου. Θέσεις που αποδοκίμασε και το Μέγαρο μαξίμου αλλά και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα επιβάρυναν και δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ,  Θ. Τοσουνίδη στην ΕΡΤ, ότι συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής του κόμματος Θ. Παπαριστόπουλος, σε τηλεοπτική δήλωση στον ΑΝΤ σήμερα το πρωί,  τόνισε ότι δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα για ανθρώπους που εδωσαν μάχη για τη κυβέρνηση και κάλεσε τον κ. Τοσουνίδη να είναι πιο προσεκτικός σε όσα λέει.

Ο κ. Τοσουνίδης που ήταν παρών στην τηλεοπτική εκπομπή, αφού επιτέθηκε στη Νδ και τον κ. Μητσοτάκη κατηγορώντας για υποκρισία και διγλωσσία στο θέμα αυτό,διευκρίνισε πως αυτό που λέει, είναι ότι εάν η ΝΔ αλλάξει θέση και ταχθεί κατά της χρήσης του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια, τότε μπορεί να συζητήσουμε μαζί της όποια πρόταση.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here