Στην Ηπειρο ο πρωθυπουργός-Εχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που καθυστέρησαν τα προηγούμενα χρόνια

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκινώντας τη διήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο ο Αλ. Τσίπρας επιθεώρησε τις νέες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της πόλης.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει ενώ παρατήρησε πως η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας» και επισήμανε ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους. Το έργο ολοκληρώνεται μετά από 13 χρόνια στα τέλη Ιουνίου, και αναμένεται να το εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός.

«Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Αργότερα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας και ακολούθως θα επισκεφθεί την Πρέβεζα.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα, στις 7.30 μμ, ενώ το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στη Λευκάδα όπου θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο του νησιού.

Να θυμίσουμε πως η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση διεξήχθη σε ηπιότερους τόνους σε σύγκριση με τους έντονους διαξιφισμούς που είχε προηγηθεί την Τετάρτη. Ο πρωθυπουργός επικεντρώθηκε στον οικονομικό τομέα και εμφανίστηκε σίγουρος για νίκη του κόμματός του στις επικείμενες ευρωεκλογές, ενώ τόνισε επανειλημμένως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον λαό, ενώ η Νέα Δημοκρατία την ελίτ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here