Στην από δεκαετίας αγνοουμένη Πεπόνη ανήκει το κρανίο στο χωράφι

Το κρανιο που βρέθηκε σε χωράφι προ 6 ημερών, στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, ανήκει όντως (όπως εικαζόταν) στην απο δεκαετίας αγνοουμένη Αγγελικη Πεπόνη.

Το άτυχο κοριτσι ήταν 25 ετών όταν εξαφανιστηκε και ο 49χρονος τότε ανδρας με τον οποίο συνδεόταν και απο τον οποίο προμηθευοταν ναρκωτικά, ειχε καταθέσει ότι η νεαρή γυναίκα έφυγε απο το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση και δεν ειχε ιδέα που βρισκόταν. Αφηνε δε υπονοουμενα ότι η κοπέλα είχε πάει ίσως στην Αλβανία, όμως οι συγγενείς της πίστευαν ακράδαντα ότι τής είχε συμβεί «κάτι κακό».

Το άτομο αυτό (ο 59χρονος πλέον άνδρας) εν συνεχεία φυλακισθηκε για 4 χρόνια για άσχετη προς την εξαφάνιση της Αγγελικής υποθεση ναρκωτικών και σχετικά πρόσφατα αποφυλακισθηκε.

Οι συγγενείς πιστεύουν ότι συνδέεται με το θάνατο του κοριτσιου τους, γιατί το κρανίο ήταν θαμμενο σε ένα χωράφι που βρίσκεται ανάμεσα στο σπίτι και στην εργασία του 50χρονου (διατηρεί καντινα)

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που συνέκρινε το κρανίο με εξετάσεις που είχε κάνει ένα χρόνο πριν απο την εξαφάνισή της σε νοσοκομείο της περιοχής η άτυχη κοπέλα, αποφάνθηκε οτι το κρανίο ανήκει δυστυχώς σε εκείνη. (Η Πεπόνη είχε κανει σειρά εξετάσεων επειδή είχε τροχαίο ατύχημα και είχε τραυματιστει στο κεφάλι)

Οι έρευνες στην τάφρο όπου βρέθηκε το κρανίο, συνεχίζονται για τον εντοπισμό περισσοτέρων ευρημάτων

Το κρανίο είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο από ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, που έκανε εργασίες στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, κοντά στο Μύτικα. Συγκεκριμένα, η τσάπα ενός εργαζόμενου χτύπησε πάνω στο κρανίο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here