Ενα ακόμη ντέρμπι ανεγκέφαλων στην Τούμπα-Ρολό χαρτί που πέταξε οπαδός χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του Ολυμπιακού-Βαριά τιμωρία περιμένει τον ΠΑΟΚ (βίντεο)

Απρόβλεπτη εξέλιξη στο ντέρμπι της Τούμπας. Μια ακόμη αψυχολόγητη ενέργεια ενός ανεγκέφαλου οπαδού του ΠΑΟΚ να πετάξει ένα ρολό χαρτί προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, βρήκε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που χτυπήθηκε κοντά στο μάτι, αποχώρησε για τα αποδυτήρια και στη συνέχεια για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης,  ενώ ο διαιτητής Αρετόπουλος φέρεται να έχει δει το βίντεο της συνδρομητικής τηλεόρασης όπου φαίνεται η στιγμή που το ρολό βρίσκει τον Ισπανό τεχνικό…

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο στα αποδυτήρια, με εντολή του αρχηγού της αποστολής Σάββα Θεοδωρίδη. «Πήρα την ομάδα κι έφυγα. Γεια σας», είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, στον διαιτητή Αρετόπουλο, πριν από την αποχώρηση των παικτών των «ερυθρολεύκων»

Η πιο πιθανή είναι εξέλιξη είναι να μην ξεκινήσει το ντέρμπι, να κατακυρωθεί υπέρ ου Ολυμπιακού και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ,  εξέλιξη που αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

-Συνεπώς αν δεν ξεκινήσει το ματς ο αγώνας θα κατοχυρωθεί στον Ολυμπιακό, από τον ΠΑΟΚ θα αφιαρεθούν τρεις (3) βαθμοί ενώ δεδομένης της τιμωρίας της έδρας του θα δώσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών.

-Ακόμη κι αν ξεκινήσει το ματς, το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία καθώς όπως αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3, ε του κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου: «Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Δείτε το video μέσα από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των αναμετρήσεων της Super League Σουρωτή:

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here