Στη Βουλή για έγκριση η ελληνική πρόταση- Αποστέλλεται στο Eurogroup

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Κατατίθεται απόψε στη Βουλή η ελληνική πρόταση, προκειμένου αύριο, Παρασκευή, με τη μορφή κατεπείγοντος, να συζητηθεί και να εγκριθεί από την Επιτροπή και την Ολομέλεια ως βάση επί της οποίας θα διαπραγματευτούν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Eίσης σε λίγη ώρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ελληνική πρόταση αποστέλλεται στους θεσμούς.

Το κείμενο της πρότασης θα αποσταλεί με e-mail από το υπουργείο Οικονομικών στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, ο οποίος και θα το κοινοποιήσει στους υπουργούς Οικονομικών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις οριστικοποιηθεί το κείμενο της συμφωνίας με τους θεσμούς, θα ξανατεθεί υπόψη της ελληνικού κοινοβουλίου, ώστε οι προβλέψεις της και τα προαπαιτούμενα, να ψηφισθούν και να γίνουν νόμος του κράτους.

Για το θέμα αυτό θα προηγηθεί στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής, κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here