Στη Βέρντερ ο Γιαταμπαρέ με 2,5 εκατ., στη Σταντάρ Λιέγης ο Ντοσεβί με 1,3 εκατ.

Στην πώληση δύο ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ που παραχωρήθηκε στη Βέρντερ Βρέμης με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ και τον Ματιέ Ντοσεβί που θα συνεχίσει στη Σταντάρ Λιέγης έναντι 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Γιαταμπαρέ αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο στη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία εικοσιτετράωρα δέχτηκαν επίσημη πρόταση από τη Βέρντερ, την οποία κι έκαναν αποδεκτή.

Οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει τον 27χρονο μέσο από τη Μπαστιά το καλοκαίρι του 2013 με 2.200.000 ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να παραμείνει στο Ρέντη και μετά τους δανεισμούς του στην Γκινγκάμπ και στην Σταντάρ, ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε με μεταγραφή στον γερμανικό σύλλογο έναντι 2.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Σταντάρ Λιέγης, η ομάδα του Βελγίου θα λάβει το ποσό των 500.000 ευρώ για την πρόωρη λύση του δανεισμού του διεθνούς μέσου από το Μάλι. Ο Γιαταμπαρέ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βέρντερ Βρέμης μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης».

56836f0e3570ed3894d660ad

Όσον αφορά τον Ντοσεβί, ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης και τώρα, ο βελγικός σύλλογος τον κράτησε με κανονική μεταγραφή καταβάλλοντας στους Πειραιώτες 1.300.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον 28χρονο ακραίο επιθετικό από το Τόγκο (και κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου) ως ελεύθερο από τη Βαλενσιέν το καλοκαίρι του 2014, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που ανέμεναν οι Πειραιώτες. O Ντοσεβί υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σαντάρ μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί στην Σταντάρ Λιέγης».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here