Στη λίστα με τους κατηγορούμενος ο Μαρινάκης

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο ειδικός ανακριτής κ. Γιώργος Ανδρεάδης τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους κατηγορούμενους για την «εγκληματική οργάνωση» που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κατηγορητήριο παρέλαβε ο δικηγόρος του μεγαλομέτοχου των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Δημακόπουλος που πήγε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή στην Ευελπίδων και ζήτησε να το παραλάβει προκειμένου να το δώσει στον πελάτη του. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή στις αρχές Ιουνίου.

  Ο κ. Βασίλης Δημακόπουλος εξερχόμενος από το γραφείο του κ. Γιώργου Ανδρεάδη ενημέρωσε για τις εξελίξεις και πλέον εξελίξεις αναμένεται σε περίπου 1,5 μήνα.

   Προηγήθηκε η παρουσία στην Ευελπίδων, τριών ανθρώπων που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση, του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, στον οποίον επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη, του πρώην νομικού σύμβουλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου. 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here