Στη δοκιμαζόμενη Δράμα ο Αλ. Τσίπρας

Την δοκιμαζόμενη από τον κορωνοϊό Δράμα,  επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση από τους γιατρούς και νοσηλευτές καθώς και από τους φορείς της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεκινήσει την επίσκεψή του από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου ήδη χθες ξεκίνησαν οι πρώτες τρεις αεροδιακομιδές ασθενών με κορωνοϊό, αφού οι τραγικές ελλείψεις δεν επιτρέπουν την πρέπουσα νοσηλεία τους.

Ο Αλ. Τσίπρας θα έχει σύσκεψη με τη Διοίκηση και τους διευθυντές κλινικών και στη συνέχεια θα συναντηθεί με εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, Παρθένα Κιόρτεβε, περιγράφοντας την δραματική κατάσταση επεσήμανε ότι είναι γεμάτες οι κλίνες ΜΕΘ, οι ασθενείς διασωληνώνονται σε χειρουργεία.

Στις 12.30 μμ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει σύσκεψη με τους προέδρους του Επιμελητηρίου Δράμας, του Εμπορικού Συλλόγου, του σωματείου Εστίασης και εκπρόσωπο της ΓΣΕΒΕΕ (στο Επιμελητήριο Δράμας) προκειμένου να συζητήσουν τις δραματικές οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here