Στέκι στη Φιλοσοφική άνοιξε ο Ρουβίκωνας-Ηρθαμε για να μείνουμε

«Ηρθαμε για να μείνουμε» αναφέρει σε νέα ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, μία ημέρα μετά την ανακοίνωσή του μέσα από τα social media ότι κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί το νέο του στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Χθες, ο Ρουβίκωνας γνωστοποίησε ότι «θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια», ενώ ειδικά για τη Φιλοσοφική Σχολή, αναφέρει ότι κάθε Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τη 13:30 το μεσημέρι η ομάδα θα βρίσκεται στο στέκι «για επικοινωνία».

Σήμερα ο Ρουβίκωνας μαζί με μία ομαδική φωτογραφία ανέβασε και το παρακάτω:

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here