Στέφανος Μάνος και Σημίτης ψήφισαν για την «κεντροαριστερά»

Στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο συνασπισμό διαφόρων φορέων και κομμάτων σοσιαλδημοκρατικής κατεύθυνσης, πήγαν να ψηφίσουν και οι Στέφανος Μάνος αλλά και ο Κώστας Σημιτης

Παρών στις κάλπες και ο Κώστας Σημίτης

Συνεργάτες του δεύτερου μάλιστα δηλώνουν ότι η παρουσία του δειχνει πως παρά τις φημολογίες  στηρίζει το όλο εγχειρημα και θα ειναι και «εγγυτής του νέου φορέα», ενώ ο Στ. Μάνος είχε πει από καιρό ότι θέλει να στηριξει το νέο φορέα όπως και καθε ευκαιρία που επηρεάζει θετικά τις εξελιξεις στο χώρο

 

Γύρω στη 1.30 το μεσημέρι υπολογίστηκε ότι είχανήδη ψηφίσει περίπου 100.000 άτομα (την Παρασκευή οι μετέχοντες θεωρούσαν το 100.000 ένα λογικό αριθμο και το 200.000 έναν εξαιρετικά καλό αριθμό)

Η προσέλευση δεν δείχνει όμως απαραιτήτως την εκλογική δύναμη του φορεα, γιατι στις εκλογές αυτές μπορεί να ψηφίσει ο οιοσδήποτε.

Υπενθυμιζεταιο ότι δικαίωμα ψήφου δεν έχουν μόνον τα μέλη κομμάτων, αλλά  όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Ο κάθε πολίτης ψηφίζει σε όποιο εκλογικό κέντρο βρίσκεται κοντά του, με ταυτότητα ή διαβατήριο και πληρώνοντας τρία ευρώ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here